Rally-tokon SM-kilpailut 2018

Rally-tokon SM-kilpailut järjestetään Tampereella 1.9.2018, kilpailut järjestää Tampereen seudun koirakerho (TamSK ry) ja kisat pidetään TamSK-hallilla. Shetlanninlammaskoirat ry kerää joukkueen SM-kisoihin. Osallistuvan ohjaajan tulee olla Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsen ja kisaavan koiran tulee olla shetlanninlammaskoira. Yhdistys maksaa joukkueen osallistumismaksun, mutta joukkueessa kilpailevan tulee itse maksaa kilpailijan osallistumismaksu.

Päästäkseen joukkueeseen koiralla tulee olla vähintään yksi hyväksytty tulos siitä kilpailuluokasta, johon hakee. Hakemalla sitoutuu pitämään huolen ettei kilpailuoikeus kyseiseen luokkaan pääty ennen SM-kisoja, eli koulutustunnusta ei saa hankkia ilmoittautumisen ja kilpailun välisenä aikana, poikkeuksena RTK4.

Joukkueeseen kuuluu enintään 5 varsinaista koiraa ja 2 varakoiraa. Varsinaisista jäsenistä 2-3 ovat alempien luokkien (ALO/AVO) ja 1-2 kpl ylempien luokkien (VOI/MES) koiria. Lisäksi joukkueeseen voidaan valita varakoiriksi yksi alempien ja yksi ylempien luokkien koira. Ilmoitathan hakemuksessa oletteko käytettävissä myös varakoirakoksi (jolla ei ole automaattisesti kilpailupaikkaa missään luokassa). Ennen ilmoittautumista tutustu osallistumisoikeuteen rally-tokon SM-kilpailuiden sivuilla.

Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja, ratkaistaan joukkueeseen mahtuminen korkeimman saavutetun pistemäärän perusteella siitä luokasta, johon koira hakee. Tarvittaessa katsotaan keskiarvo sekä haettavasta luokasta, että edeltävästä. Ohjaaja voi kisata useammalla koiralla mutta joukkue kasataan kuitenkin niin, että mahdollisimman moni ohjaaja pääsee mukaan.

Kilpailuun ilmoittautuminen päättyy 15.7.2018, joten lähetäthän ilmoittautumisesi joukkueeseen viimeistään 6.7.2018 mennessä osoitteeseen rallytokosheltit[at]gmail.com.

Laita postiin mukaan seuraavat tiedot:
-Koiran virallinen nimi ja kutsumanimi
-Koiran rekisterinumero
-Koiran kisaluokka (ALO/AVO/VOI/MES)
-Ohjaajan nimi
-Omistajan nimi
-Ohjaajan/ilmoittajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite
-Ohjaajan jäsennumero (löytyy lehden osoitetiedoista)
-Onko koira käytettävissä varakoiraksi, jos ei mahdu joukkueeseen
-Kopio tai kuva koiran kisakirjasta