Rally-tokon SM-kilpailut 2019

Rally-tokon SM-kilpailut järjestetään Kuopiossa 17.8.2019. Kilpailut järjestää Hukka-Putki ry ja kisat pidetään Koiramekka-hallilla. Shetlanninlammaskoirat ry kerää joukkueen SM-kisoihin. Osallistuvan ohjaajan tulee olla Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsen ja kisaavan koiran tulee olla shetlanninlammaskoira. Yhdistys maksaa joukkueen osallistumismaksun, mutta joukkueessa kilpailevan tulee itse maksaa kilpailijan osallistumismaksu.

Päästäkseen joukkueeseen koiralla tulee olla vähintään yksi hyväksytty tulos siitä kilpailuluokasta, johon hakee. Hakemalla sitoutuu pitämään huolen ettei kilpailuoikeus kyseiseen luokkaan pääty ennen SM-kisoja, eli koulutustunnusta ei saa hankkia ilmoittautumisen ja kilpailun välisenä aikana, poikkeuksena RTK4.

Joukkueeseen kuuluu 3-5 varsinaista koiraa ja 2 varakoiraa. Varsinaisista jäsenistä 2-3 ovat alempien luokkien (ALO/AVO) ja 1-2 kpl ylempien luokkien (VOI/MES) koiria. Lisäksi joukkueeseen voidaan valita varakoiriksi yksi alempien ja yksi ylempien luokkien koira. Ilmoitathan hakemuksessa oletteko käytettävissä myös varakoirakoksi (jolla ei ole automaattisesti kilpailupaikkaa missään luokassa). Ennen ilmoittautumista tutustu osallistumisoikeuteen rally-tokon SM-kilpailuiden sivuilla osoitteessa https://rallysm2019.blogspot.com/. MES-koirien karsintakriteerit ovat muuttuneet viimevuodesta.

Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja, ratkaistaan joukkueeseen mahtuminen korkeimman saavutetun pistemäärän perusteella siitä luokasta, johon koira hakee. Tarvittaessa katsotaan keskiarvo sekä haettavasta luokasta, että edeltävästä. Ohjaaja voi kisata useammalla koiralla mutta joukkue kasataan kuitenkin niin, että mahdollisimman moni ohjaaja pääsee mukaan.

Kilpailuun ilmoittautuminen päättyy 31.7.2018, joten lähetäthän ilmoittautumisesi joukkueeseen viimeistään 27.7.2018 mennessä osoitteeseen rallytokosheltit[at]gmail.com.

 

Laita sähköpostiin seuraavat tiedot:

-Koiran virallinen nimi ja kutsumanimi

-Ohjaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

-Ohjaajan jäsennumero (löytyy lehden osoitetiedoista)

-Koiran kisaluokka (ALO, AVO, VOI tai MES)

-Linkki koiran tietoihin KoiraNetissä tai kuva kilpailukirjasta jos KoiraNetissä ei näy viimeisimmät tulokset

-Oletteko käytettävissä karakoirakoksi, jos ette mahdu joukkueeseen

-Tieto voitko tarvittaessa toimia joukkueen johtajana (joukkueen ilmoittaminen kisapaikalla yms…)

-MES-luokkalaiset vastaa: Haluatko osallistua yksilökarsintaan mikäli joukkueen pisteet eivät riitä mukaan pääsyyn? Tätä tullaan kysymään ilmoittautumislomakkeessa