Rotumestaruus ryhmäkuva 2017.jpg

SHETLANNINLAMMASKOIRIEN AGILITYMESTARUUSKISAT 16.9.2017

Lauantaina 16.9. kisattiin Royal Canin areenalla Liedossa shelttien agilityn rotumestaruuksista!

Keli oli suurimman osan päivää aurinkoinen, mutta juuri palkintojen jaon aikaan piti tietenkin vähän sataa. No eihän se onneksi tahtia haitannut ja mukavasti oli vielä ihmisiä
paikalla. Olihan sitä kuitenkin kivampaa ulkona olla, kuin hallissa sisällä. 

Miniluokkaan osallistui 17 koirakkoa, medeihin 18 koirakkoa ja maxeihin 3 koirakkoa. Yhteensä siis 38 ohjaajaa shelttiensä kanssa. Tosi hienoa!


Miniluokan viisi parasta:
1. Sonia Delatte ja Shetwood Dazzling Lady ”Stella” MINI Rotumestari 2017
2. Maria Sori ja Amarantes Y.S.L Parisienne ”Maya”
3. Miia Kortesluoma ja Sleepless Eleventh Hour ”Stella”
4. Eetu Rajala ja Taimitarhan Keisari ”Kessu”
5. Ulla Nikkilä ja Silimen Usvan Teräsmies ”Pate"


Mediluokan viisi parasta:
1. Sanna Hovila ja Päättymätön Taika ”Loru” MEDI Rotumestari 2017
2. Minna Koskinen ja Villanillan Eternal Elaisa ”Hilma”
3. Marja Peltonen ja Golden Rose Whisper Of Destiny ”Skip”
4. Kaisa Vehmaa ja Abundantia's Bi Black Diamond ”Juksu”
5. Marjut Järvinen ja White Coastal Brave Aragorn "Luca"


Maxiluokka
1. Heli Kalves ja Svarzekoks Kind Of K 9 ”Ykä” MAXI Rotumestari 2017


Lisäksi palkittiin paras koirakko 1- ja 2-luokista:
Marjut Järvinen ja White Coastal Brave Aragorn ”Luca”


Palkintojen jaon jälkeen otettiin vielä ryhmäkuva paikalla olleista. Puheenjohtajamme Jani Laitamäki "joutui" olemaan virallisen kilpailun palkintojen
jaossa samaan aikaan, niin hän myöhästyi valitettavasti ryhmäkuvasta.

Kiitos kaikille osallistujille!

 

Agilitykisat 16.9.2017 Liedossa

Shetlanninlammaskoirien rotumestaruuskilpailut käydään TSAU:n virallisten syyskisojen yhteydessä 16.9. Liedossa. Kisat käydään hallissa (pohjana keinonurmi kumirouheella) kahdella kentällä yhtä aikaa.

Kisapaikan osoite: Yrjönalhontie 2, 21420 Lieto

Ilmoittautuminen: sähköisesti viimeistään su 10.9.2017, kirjepostilla viimeistään ti 8.8.2017: Maria Lepänhaara, Yrjönalhontie 2, 21420 Lieto

Maksu: 12€/startti, TSAU:n lisenssillä 10€/startti
Tili: FI85 4309 2120 1343 96, viite 1410
Vastaava koetoimitsija: Maria Lepänhaara, puh. 041-458 4663, sähköposti: ilmoittautuminen [at] tsau.info
Shelttimestaruuksien yhteishenkilö: Hanna Sori puh. 0400-812020, hanna1.sori [at] gmail.com

Ylituomarit: Petteri Kerminen, Johanna Nyberg

Kisa A: 1-2-3 (agilityrata)
Kisa B: 1-2-3 (agilityrata)
Kisa C: 3 (hyppyrata)
(HUOM! Su 17.9. TSAU:lla 4 x 3-luokan kisat)

A-rata toimii 1-2 luokissa kisaavien shelttien karsintakilpailuna (eli 1-2 luokkalaiset ilmoittautuvat kisaan A, jotta voivat osallistua shelttimestaruuksiin, toki saavat ilmoittautua myös B ja C radoille). Loppukilpailuun päässeet 1-2 luokan sheltit kisaavat finaalissa (3-luokat, kisa B) epävirallisesti luokan viimeisinä. Kisa B on loppukilpailu, jolle 3-luokassa kisaavat sheltit ilmoittautuvat normaalisti (toki saa ilmoittautua myös kisaan A ja C).

HUOM! Huomaattehan, että shelttimestaruuksiin osallistuvan sheltin omistajan tulee olla Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsen.

 

SHETLANNINLAMMASKOIRAT RY:N AGILITYMESTARUUSKILPAILUN SÄÄNNÖT
Säännöt on hyväksytty 14.2.2016.

Shetlanninlammaskoirat ry:n agilitymestaruuskilpailu käydään virallisten agilitykilpailuiden yhteydessä. Agilitymestaruuskilpailun järjestämisen edellytyksenä on, että alkukarsinta ja loppukilpailu järjestetään samana päivänä kaikille tasoluokille 1, 2 ja 3 sekä kaikille kokoluokille mini, medi ja maksi.
 
Osallistumisoikeus
Kilpailuun osallistuvan koiran tulee olla rekisteröity shetlanninlammaskoira ja omistajan on oltava Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsen. Koiran ohjaajana voi toimia joku muu henkilö kuin koiran omistaja.
 
Kilpailun kulku
1- ja 2-luokkien alkukarsinta
Kilpailun järjestäjä valitsee yhden virallisen agilityradan 1- ja 2-luokkien alkukarsintaradaksi. Tältä radalta jokaisesta kokoluokasta pääsee loppukilpailuun 1- ja 2-luokasta kummastakin kolme parasta koirakkoa, jotka saavat tuloksen. Hylätyllä tuloksella ei voi päästä loppukilpailuun.

Loppukilpailu
Loppukilpailu käydään kilpailunjärjestäjän valitsemalla 3-luokan radalla. Jokaisessa kokoluokassa joko ennen virallisen kilpailun alkua tai sen jälkeen radan suorittavat ne 1- ja 2-luokkien koirakot, jotka selviytyivät alkukarsinnasta loppukilpailuun. Tämä suoritus tapahtuu epävirallisena, eikä sitä kirjata virallisen kilpailun tuloksiin. Kaikki 3-luokassa kilpailevat koirakot saavat osallistua loppukilpailuun. Tämän jälkeen käydään normaali 3-luokan kilpailu, jonka aikana tässä luokassa kilpailevat, mestaruuskilpailuihin osallistuvat shetlanninlammaskoirat suorittavat virallisen kisaradan yhteydessä myös shetlanninlammaskoirien rotumestaruuskilpailusuorituksen. Loppukilpailun perusteella palkitaan jokaisesta kokoluokasta viisi parhaan tuloksen saavuttanutta kilpailijaa, riippumatta koiran tasoluokasta. Jokaisessa kokoluokassa voittanut koirakko on Shetlanninlammaskoirat ry:n agilitymestari.